Araç Kışlık Bakımı

Kastamonu Araç Kışlık Bakımı

Marka, model, segment ve yakıt farketmeksizin hangi tür araç olursa olsun, tüm araçlar kışlık bakıma ihtiyaç duyarlar. Hatta, yeni nesil elektrikli araçlar bile. Araç kışlık bakımı, aracınızı aşırı soğuklardan korur, motorun ömrünü uzatır, sizi arıza dolayısıyla oluşabilecek masraflardan kurtarır.

Araba Kışlık Bakımının Faydaları

  • Aracınızın motorunu koruyarak sizi büyük masraflardan kurtarır.
  • Motorun ömrünü uzatır.
  • Güvenli sürüş sağlar, kazaları azaltır.
  • Aracın kolay çalışmasını sağlar.

Araç Kışlık Bakımı Ne Zaman Yapılır?

Oto kışlık bakımı ne zaman yapılmalıdır? Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde kış mevsimine giriş ayları bir ay kadar farklılık gösterir. Ayrıca, birçok bölgede kışın sıcaklık farkı da fazladır. Fakat, birçok ilde aralık ve ocak aylarında donlar görülebilmektedir.

Bazı illerde kış ılıman geçer, don olayları görülmez. Bazı illerde ise, kışın sert geçer ve don olayları sık olur. Bu nedenle, kesin olarak “şu ayda kış bakımı yaptırın!” demek doğru bir tavsiye olmayacaktır. Fakat, kışa girmeden, eylül, ekim aylarında araba kış bakımı için uygun aylardır. Önceden tedbirli olmak en iyisidir. Böylece, araç kış bakımını unutmadan ve sert kış aylarına girmeden önce, tedbir almış olacaksınız. Hangi bölgede yaşarsanız yaşayın; kışa girmeden önce, araba kış bakımı yaptırmanızı öneriyoruz.

Mobil Destek

(0542) 307 3637

WhatsApp

(0542) 307 3637

Bize Ulaşın

alparslanotoservis@gmail.com

Scroll to Top