Bluemotion Nedir?

BlueMotion Nedir

Volkswagen nin bu dizel motorları, ekonomik ve güçlü bir biçimde sergileniyor. Blue Motion ile enerji tasarrufu ve buna bağlı püf noktalar ve beceriler kullanılmakta.
Artık araçlar kendilerini, hız kesen kanatlarından, görüntü anlamında, diğerlerinden ayırt ediyor. Bluemotion olan araçların cephesinde, aracın derin bir şekilde aşağıya çekilmiş olduğunu görebiliriz.

Havanın yan taraflardan süzülerek, arka tarafa iletmesi, hava direncini azaltacaktır. Karoser milimetre olarak yere daha yakın olup, alt kısım komple giydirilmiştir. Bu durum direnç gücünde tasarruf sağlamakta. Bluemotion bulunan seri araç modellerinde yürüyen aksamlı ve dar lastik bulunmaktadır. Türbülansları en aza indirgemek için, tekerlekler örtülü bir biçimde olup, jantlar ise kapalı bir biçimde dizayn edilmiştir.

Bluemotion Teknolojisinin Faydaları Nelerdir?

VW BlueMotion Teknolojisi, dinamizm ve konforu aynı verimlilik çatısı altında birleştiren araç tasarımlarını temsil eden bir kavramdır. Bütünsel BlueMotion teknolojisine ait tedbirler, daha tasarruflu sürüşlere ve daha düşük emisyonlara olanak sağlar. Tek tek incelendiklerinde, tüketim üzerinde olumlu etkiye sahip özellikler aşağıdaki gibidir:

  1. Sürtünme direnci optimize edilen lastikler (modele bağlı)
  2. Değiştirilen yazılıma sahip uyarlanan motor yönetim sistemi
  3. Üst şanzıman kademelerinde daha uzun dişli oranları
  4. Düşürülmüş rölanti devri
  5. En verimli vitesin seçilmesi için kumanda önerisi
  6. Frenleme enerjisinin geri kazanılması
  7. Start-Stop Sistemi

Mobil Destek

(0542) 307 3637

WhatsApp

(0542) 307 3637

Bize Ulaşın

alparslanotoservis@gmail.com

Scroll to Top